Appel en druiven parfait met mint en sinaasappelsap

Ingrediënten

- 1 gala appel geschild en gesneden
- 1 kop vol gehalveerde druiven
- 1/3 kopje vers geperste sinaasappelsap
- anderhalve eetlepel olijfolie
- 12 mint blaadjes
- één eetlepel algarve
- snufje kaneel
- vanille extract

Giet de sinaasappelsap in een mooi glas. Voeg hieraan de olijfolie, mint bladeren, kaneel en vanille toe en meng het goed. Laat het hierna even rusten.
Maak in elk glas van het aantal dat je wilt maken een laag van om en om de appel en druiven. Roer het mengsel van sinaasappelsap en de andere ingrediënten nog eens goed door en giet het over de zojuist gemaakte kopjes met fruit.
Garneer het geheel eventueel nog met wat mintjes blaadjes en wat kaneel.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (4 votes cast)
Appel en druiven parfait met mint en sinaasappelsap, 3.0 out of 5 based on 4 ratings

Geef een reactie

Privacy policy