Rauwe tomaten groentesoep

Benodigdheden:

- 4 rijpe tomaten
- 1 rode paprika
- halve komkommer
- 3 stengels groenselderij
- peterselie
- verse basilicum
- bieslook
- tijm
- rozemarijn
- oregano
- knoflook
- laurierblad
- stukje verse rode peper

Mix alle ingrediënten met water in de keukenmachine. Extra water toevoegen naar smaak. Voeg naar smaak ook zout of avocado toen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (5 votes cast)
Rauwe tomaten groentesoep, 4.0 out of 5 based on 5 ratings

One Response to “Rauwe tomaten groentesoep”

  • Laizah says:

    Ik vraag me toch af ik wil graag 4kg vermageren. Ik ben ortendussen al 2 afgevallen door een soort van crash dieet, nu ja eigenlijk was ik gewoon ziek en kon voor 2-3 dagen niets binnenkrijgen. Mooi dacht ik , ik ben afgevallen. Maar ja, en nu? Hoe doe ik dat nu dan? Opnieuw crash dieet, dat is VEEL te moeilijk! Of is er nog een andere optie , het probleem met veel dieten is dat het VEEL geld kost of dat het allemaal te vaag is.Heb jij soms tips om dat hongergevoel wat te stillen?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

Geef een reactie

Privacy policy